6 Ekim 2013 Pazar

00:07 - 5 comments

Beklemek ...

          Ne güzel bir söz değil mi ? "Sonra çay bize gerçeği öğretti : bekleyen her şey soğur acır ve bayatlar ". Beklemek ne acıdır bilirsiniz değil mi ? Keşke bilmeseydik mi diyorsunuz e haklısınız.


       Neyi kimi neden beklediğinizin önemi yoktur beklemek her zaman yorar insanı .Gözünüz kapıda birini beklediğinizi düşünün kapı her an açılacak ve beklediğinizi hemen karşınızda bulacakmış gibi hissediyorsunuz.Bekliyorsunuz kapı açılacak diye ama ısrarla açılmıyor ha şimdi ha birazdan derken bitkin düşüyorsunuz.Düşünmeye başlıyorsunuz kapı açılsa ve gelse ne olacak siz artık bir dakika önceki insan değilsiniz ki yorgun düştünüz gelen onarabilecek mi sizi.


     Ölümü de bekler insan hayattan ve yaşamaktan bıkan insan bekler ölümü.Ölümde yakındır insana ama bekleyene gelmez o da.


       Beklemek gelmeyecek bir gideni olmayacak bir nedeni beklemek...Beklemek zordur gözünüz yollarda kalır hayallere dalarsınız ama gerçeğe dönmek zorundasınızdır ve ne yazık ki gerçekler acıdır...

      
    "Gençliğimde aradığımı yaşlılığımda buldum ,  neylersin. Ya ben erken geldim ya sen geç kaldın vuslata , neylersin. Kader".                            ŞEMS-İ TEBRİZİ



     "Beklemek şimdi hiç duymayan birine dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız.      http://www.youtube.com/watch?v=CBxOAFrsyxA"





    Beklemek üzerine ne çok söz var değil mi herkes bekliyor çünkü birini bir şeyi bir günü bekliyor.Beklemek kötü de biz acaba birini bekletiyor muyuz bir yere geç kalıyor muyuz biri bizim yüzümüzden hayata küsüyor mudur ???

5 yorum:

  1. beklemek beklemek beklemek... beğendim :) devamı gelir umarım ;)

    YanıtlaSil
  2. Beklemesin gelsin canım birini bekletiyorsak :D

    YanıtlaSil
  3. Beklemek, bekleyen açısından hoş bir durum degil şimdik..
    Ammaa ve lakin beni bekleyen birinin varlığını düşünüyorum da yazık lan valla.
    Kimse kimseyi beklemesin bence. ne gerek var, oturup çay içelim.

    YanıtlaSil
  4. bizi bekleyen biri var mı yok bilmiyoruz ama beklendiğini bile bile bekletmemek lazım di mi :)

    YanıtlaSil